Werkwijze

Professionals in Food wijdt zich exclusief aan de werving, selectie en tewerkstelling van gediplomeerde professionals in de levensmiddelenindustrie. Jaarlijks bemiddelen wij vele QA en QC managers, Laboranten en Analisten, Productontwikkelaars, Procestechnologen, Auditoren, Productiemanagers en Accountmanagers naar een nieuwe baan (vast en tijdelijk) of opdracht.

In onze vacatures kun je zien op welke basis deze vervuld worden. Je kunt direct in dienst treden bij onze opdrachtgever of middels een uitzend- of detacheringsovereenkomst. Ook als je eerst via een uitzend- of detacheringsovereenkomst start (wij zeggen dan ‘via ons’), kan er uitzicht zijn op een langdurig dienstverband bij de opdrachtgever. De opdrachtgever neemt je dan na verloop van tijd zelf in dienst. Onze opdrachtgevers zijn overigens verspreid over heel Nederland en daarom is ons werkgebied ook heel Nederland.

Onze intermediaire rol nemen wij serieus. Wij staan voor een correcte voorlichting met betrekking tot onze opdrachtgevers en de aangeboden functies. Je weet dan ook altijd wat meer dan andere sollicitanten wanneer je via ons op gesprek gaat. Ook is de kans groter dat jouw eerste gesprek leidt tot een tweede: onze opdrachtgever is immers al vooraf ingelicht over onze ervaringen met jou en neemt daarom een goedgefundeerde beslissing wanneer hij je uitnodigt voor een gesprek.

What you see is what you get; alle vacatures die we adverteren zijn echte vacatures, door opdrachtgevers bij ons uitgezet om voor hen de juiste kandidaten te werven. Wij garanderen dan ook dat jouw persoonsgegevens bij ons in veilige handen zijn. Enkel nadat je zelf hebt aangegeven graag geïntroduceerd te worden en wij jou als mogelijk geschikte kandidaat hebben beoordeeld zetten we jouw kandidatuur door naar onze opdrachtgever.

Ingeleend via Professionals in Food

Voor de professionals die via ons worden ingeleend borgen wij goed werkgeverschap. Start je via ons bij een opdrachtgever? Dan is je loon vanaf de eerste dag van indiensttreding gegarandeerd vergelijkbaar met het loon dat een collega met een vergelijkbare functie en achtergrond in directe dienst bij de opdrachtgever verdient. En natuurlijk garanderen we de correcte afdracht van premies, bouw je pensioen op binnen de wettelijke regelingen en kun je altijd bij ons terecht met vragen of om gewoon eens te sparren over een aangelegenheid op je werk.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel deel aan ons netwerk door je in te schrijven of te solliciteren op één van de door ons geboden vacatures. We nemen gegarandeerd binnen vijf werkdagen contact met je op om jouw ambities, wensen en eisen te bespreken.

Meer informatie?

Bel of mail ons gerust! Wij vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen. Hier vind je onze contactgegevens.

Zoek vacature