Voordelen PiF

Professionals in Food bemiddelt jaarlijks vele food professionals, bestaande uit zowel werknemers als ZZP’ers, naar een nieuwe baan of opdracht. Waarom zou je als food professional een nieuwe uitdaging zoeken via een arbeidsbemiddelingsbureau?

Een legitieme vraag, die we graag voor je beantwoorden aan de hand van de voordelen die een banenjacht via ons brengt:

  • Door bij ons te solliciteren of je in te schrijven, sluit je je direct aan bij een groot netwerk binnen de Nederlandse levensmiddelenindustrie.
  • Wij kennen onze opdrachtgevers en dus kun je ons het hemd van het lijf vragen over vacatures en onze opdrachtgevers voordat je daadwerkelijk in procedure wordt opgenomen. Daarna ben je goed geïnformeerd als je wordt uitgenodigd op gesprek.
  • Wij streven er naar altijd toegevoegde waarde voor je te hebben, ook als we je niet aan een nieuwe baan kunnen helpen. Een suggestie, cv- of sollicitatietip geven we graag.
  • We gaan voor een lange termijnrelatie. Jouw ervaring met ons moet een prettige zijn, want we helpen je graag weer als je in de toekomst toe bent aan een nieuwe stap.
  • Onze opdrachtgevers mogen jou altijd op ieder moment in eigen dienst nemen. Wij werken daar graag aan mee.
  • Bij ons tref je goed werkgeverschap in de vorm van bij de functie passende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het kosteloos volgen van vakgerichte trainingen.

Meer informatie?

Bel of mail ons gerust! Wij vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen. Hier vind je onze contactgegevens.

Zoek vacature