PiF Blog

Tips ter voorbereiding op een beoordelingsgesprek 
27-10-2017 Tegen het einde van het jaar vinden bij veel bedrijven de beoordelingsgesprekken weer plaats. Hoe jij je hierop goed kunt voorbereiden, lees je in de tips van Professionals in Food. Lees meer

Lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek 
 05-10-2017 “Wat wil je nog bereiken in jouw carrière?” Een erg lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen. Lees meer
Even voorstellen…Bibi  
 28-09-2017 Vol trots kunnen wij jullie vertellen dat ons team van Recruiters op ons kantoor in Den Bosch is uitgebreid met Bibi Verberk als Recruitment Consultant. Graag stelt Bibi zich even kort aan jullie voor. Maak kennis met Bibi  
.
Lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek 
 21-09-2017 “Wat zijn jouw kwaliteiten?” Een erg lastige vraag die tijdens een sollicitatiegesprek vaak gesteld wordt. Hoe zou jij deze vraag beantwoorden? Professionals in Food geeft handige tips die jou hierbij kunnen helpen. Lees meer   
.
Paspoort van Professional Mieke
 14-09-2017 Mieke van de Schraaf is Recruitment Consultant bij Professionals in Food. Benieuwd hoe zij het vindt om te werken bij Professionals in Food? Bekijk haar paspoort   
.
Eén van onze klanten aan het woord: GMP+
 06-09-2017 Professionals in Food heeft meerdere vacatures voor GMP+ vervuld. Roland van der Post is als Operations Director binnen GMP+ o.a. verantwoordelijk voor de werving van nieuwe kandidaten. Lees hier zijn verhaal 
.
Belangrijke vragen van onze recruiters
 24-08-2017 Ieder sollicitatiegesprek is anders met betrekking tot de vragen die je gesteld krijgt. Ook recruiters hebben zo hun voorkeursvragen. Ben je benieuwd naar die van de recruiters van Professionals in Food met bijbehorende toelichting?
Lees meer  
.
Testimonial Andrea Kluytmans
17-08-2017 Professionals in Food heeft voor Andrea Kluytmans de bemiddeling verzorgd bij het vinden van haar nieuwe baan. Andrea is nu Kwaliteitsmedewerker bij Maître André.
Lees meer
.
Vragen die je kunt stellen tijdens een sollicitatiegesprek
01-08-2017 Het is altijd goed om tijdens een sollicitatiegesprek voorbereid te zijn en vragen te stellen.  Maar als je dan vragen stelt, aan wat voor soort vragen moet je nou denken?
Lees meer
.
Welke vragen stel je wel of niet tijdens een sollicitatiegesprek
25-07-2017 In een sollicitatiegesprek word jij in principe geïnterviewd, maar dat betekent niet dat je zelf geen vragen mag stellen. Bekijk de 5 tips.
Lees meer
.
Afgestudeerd, wat nu?
18-07-2017   Eindelijk, na bloed, zweet en tranen ben je afgestudeerd! Wat kun je doen om je zoektocht naar je eerste baan zo goed mogelijk te laten verlopen? Wij geven je 10 tips.
Lees meer
 .    
Een werkdag van Ellis
06-07-2017   Ellis, vestigingsmanager van Professionals in Food in Zwolle, geeft een kijkje in haar werkdag.
Neem een kijkje in de werkdag van Ellis
 .    
De cv advies weken
07-06-2017   De cv advies weken van Professionals in Food zijn gestart! Wil jij, geheel vrijblijvend, feedback op jouw cv van een expert? Doe dan mee!
Lees meer
 .    
Paspoort van Professional Anke
02-06-2017   Anke van Os is Recruitment Consultant bij Professionals in Food. Benieuwd hoe zij het vindt om te werken bij Professionals in Food?
Bekijk haar paspoort
 .    
Sollicitatiegesprek: vertel eens iets over jezelf
23-05-2017   Dé vraag die je in elk sollicitatiegesprek wel kunt verwachten: vertel eens iets over jezelf? De vraag klinkt standaard, maar is dit niet.
Lees meer
 .    
Een werkdag van Michiel
16-05-2017   Michiel, Operationeel Directeur van Professionals in Food, geeft een kijkje in zijn werkdag.
Neem een kijkje in de werkdag van Michiel
 .    
Testimonial Jeroen Knijnenburg
09-05-2017   Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jeroen Knijnenburg naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Productiemanager bij Smaak & Co.
Lees meer
 .    
Paspoort van Professional Ellis
02-05-2017   Ellis Hulshorst is Vestigingsmanager bij Professionals in Food. Benieuwd hoe zij het vindt om te werken bij Professionals in Food?
Bekijk haar paspoort
 .    
Zomer 2017 duidelijkheid over wet DBA
24-04-2017   In een brief aan de Tweede Kamer schrijft staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën dat er begin juli duidelijkheid komt over eventuele verdere opschorting van de wet DBA.
Lees meer
.    
De eerste opleidingsvouchers zijn verzonden!
20-04-2017   In samenwerking met onze partner BK Opleidingen & Trainingen bieden we onze krachten nu de mogelijkheid een training naar keuze te volgen.
Lees meer
 .    
Even voorstellen…Mieke
19-04-2017   In maart is ons team uitgebreid met de komst van Recruitment Consultant Mieke. Graag stelt ze zich kort even aan jullie voor.
Maak kennis met Mieke
 .    
Top 5 don’ts voor kandidaten
11-04-2017   Iedereen bereidt zich anders voor op een sollicitatiegesprek. Er zijn evengoed enkele valkuilen waar we kandidaten met regelmaat in zien trappen.
Bekijk de top 5 don’ts voor kandidaten
 .    
Paspoort van Professional Michiel
22-03-2017   Michiel Jonkers is Operationeel Directeur bij Professionals in Food. Benieuwd hoe hij het vindt om te werken bij Professionals in Food?
Bekijk zijn paspoort
 .    
Even voorstellen…Anke
15-03-2017   In februari is ons team uitgebreid met de komst van Recruitment Consultant Anke. Graag stelt ze zich kort even aan jullie voor.
Maak kennis met Anke
 .    
Sollicitatiechecklist
01-03-2017   Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de zenuwen is het mogelijk dat je echter soms wat puntjes mist in de voorbereiding.
Lees meer
.    
Trots op ons sollicitatietipboekje
23-02-2017   En daar kwam hij binnen hoor, letterlijk vers van de pers, ons sollicitatietipboekje. In print nog mooier dan online!
Lees meer
 .    
Paspoort van Professional Maxime
17-02-2017   Een nieuwe vestiging en we groeien nog steeds. We zoeken nog een Recruitment Consultant! Benieuwd hoe het is om te werken bij Professionals in Food?
Lees het verhaal van Vestigingsmanager Maxime
 .    
Nu ook Professionals in Zwolle!
06-02-2017   Na jaren vanuit Den Bosch opdrachtgevers verspreid over het hele land bediend te hebben, zijn we er trots op vandaag officieel onze vestiging in Zwolle te openen.
Lees meer
 .    
Talent werven en behouden (video)
19-01-2017   In een interview voor de VMT Trendsbijlage 2017 belicht Michiel Jonkers manieren om toch de juiste mensen te vinden en dat talent aan het bedrijf te binden.
Bekijk de video
 .    
Testimonial Jaap Willem Beens
09-01-2017   Recentelijk bemiddelde Professionals in Food Jaap Willem Beens naar zijn nieuwe baan. Jaap Willem is nu Quality Assurance & Compliance Specialist bij Iams Europe BV.
Lees meer

. .

Lees hier de blogs van 2016

Lees hier de blogs van 2015

Zoek vacature