Over ons

Professionals in Food wijdt zich exclusief aan de werving en selectie en tewerkstelling van gediplomeerde professionals in de levensmiddelenindustrie. Jaarlijks bemiddelen wij vele QA en QC managers, productiemanagers, laboranten en analisten, productontwikkelaars, accountmanagers, procestechnologen en auditoren naar een nieuwe baan (vast en tijdelijk) of opdracht.

Als specialistisch intermediair denken we graag met u mee om tot de juiste match te komen. Al vanaf 8 uur per week zijn onze interim professionals beschikbaar. Heeft u liever een vaste invulling? Ook dan biedt bemiddeling via Professionals in Food uitkomst.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Team Professionals in Food

 Michiel oranje Michiel Jonkers  li icoon
Operationeel Directeur
   .
Als verantwoordelijke voor een mooie organisatie binnen de specialistische arbeidsbemiddeling ben ik gedreven om met ons team een dienstverlening neer te zetten die voor de door ons bemiddelde professionals, voor onze opdrachtgevers en voor onszelf een toegevoegde waarde biedt. Onze professionals kunnen daarom rekenen op goed advies, eerlijke arbeidsovereenkomsten, inhoudelijke terugkoppelingen en goede voorlichting tijdens het bemiddelingstraject. De door ons gedetacheerden bieden we trainingen aan specifiek voor de levensmiddelenindustrie, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op onze toewijding bij het oplossen van hun bezettingsproblematiek. Daarbij adviseren we vanuit de klantbehoefte over de best mogelijke constructies en zijn we steeds open over de van toepassing zijnde voorwaarden.
 .
 Maxime blauw Maxime Quax  li icoon
Vestigingsmanager Den Bosch
 .
In 2012 ben ik, onder de vlag én samen met een gerenommeerde holding in de levensmiddelensector, gestart met het in de markt zetten van Professionals in Food. De eerste twee jaar hebben we hard gewerkt aan ‘marktwinning’ door middel van acquisitie, het bedenken en implementeren van marketingactiviteiten en het zorgvuldig samenbrengen van professionals en organisatie. Inmiddels zijn we gegroeid en focus ik me op wat mijn passie is: het duurzaam samenbrengen van mens en organisatie. Met mijn ervaring en achtergrond als loopbaancoach hoop ik zo extra toegevoegde waarde te bieden voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Ter ondersteuning maak ik in veel gevallen gebruik van het Fitch model. Dit is een psychologisch model dat gedrag van mensen in kaart brengt. Hiermee kan ik een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling, en ook mensen en functies aan elkaar matchen om tot de beste invulling te komen.
 .
 Ellis blauw Ellis Ilkay-Hulshorst  li icoon
Vestigingsmanager Zwolle
 .    .
Graag werk ik samen met mijn collega’s aan de verdere groei van Professionals in Food. Het is dan ook een hele mooie uitdaging om Professionals in Food in Zwolle verder op de kaart te zetten. Vanuit de vestiging in Zwolle zullen we ons inspannen voor opdrachtgevers en professionals uit Noord-Oost Nederland. Het is fijn om een bijdrage te mogen leveren aan het waarmaken van ambities van zowel professionals, opdrachtgevers en collega’s. Elke dag opnieuw zie ik uit naar het iets beter leren kennen van de mens achter het cv en te voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers.
 .
 Anke oranje Anke van Os  li icoon
Recruitment Consultant
 .    .
Als Recruitment Consultant ben ik in contact met veel verschillende mensen. Daar haal ik veel plezier uit. Mijn achtergrond in de psychologie helpt mij om actief te luisteren en om me in te leven in de situatie en de gevoelens van mijn gesprekspartner. Samen met mijn gezellige collega’s van Professionals in Food ga ik mij inzetten om elke keer tot een goede match te komen tussen opdrachtgever en professional.
 .
 Mieke blauw Mieke van de Schraaf  li icoon
Recruitment Consultant
 .
Waar ik in mijn werk iedere dag naar streef is het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgever en professional. Om dit gehele bemiddelingsproces als Recruitment Consultant samen met mijn collega’s binnen Professionals in Food te mogen begeleiden op de eerlijke en transparante manier die bij onze organisatie past, geeft mij ontzettend veel voldoening. Deze voldoening vinden in het werk is iets dat ik anderen ook zo ontzettend gun. Bovendien ben ik met mijn achtergrond in de psychologie gedreven om het ‘verhaal’ achter de professionals te leren kennen en om mij de bedrijfscultuur en specifieke wensen van onze opdrachtgevers eigen te maken. Ik geef graag op maat gemaakte en no nonsense adviezen die leiden tot tevredenheid en zorgen voor een prettige samenwerking, waarbij ik in de kern mag bijdragen aan dat eerder benoemde gevoel van voldoening bij beide partijen.
 .
 Bibi blauw Bibi Verberk  li icoon
Recruitment Consultant
 .
Wat me aanspreekt in mijn werk is de diversiteit en de afwisseling met elke dag als doel om de juiste professional met de juiste functie en opdrachtgever te matchen. Ik word iedere dag weer enthousiast van de positiviteit, energie en eerlijkheid die ik ervaar van zowel de professionals als de opdrachtgevers. Met mijn achtergrond in de psychologie wil ik er voor zorgen dat zowel de professionals als de opdrachtgevers zich gehoord en begrepen voelen, en dat ik hen de juiste adviezen mee kan geven. Samen met mijn collega’s zijn we een betrokken en ambitieuze organisatie waar iedereen op zijn of haar eigen manier een positieve bijdrage levert aan de succesformule. Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen en zorgen dat ik blijf genieten van wat ik doe in mijn werk. Dit gun ik andere professionals ook!
 .
 Marlot oranje Marlot Kerstens  li icoon
Marketing & Communicatie Adviseur
 .
Mijn interesse voor voeding en gezondheid heb ik al van jonge leeftijd. Dit verklaart ook de keuzes voor mijn studie Gezondheidswetenschappen en mijn master Health Food Innovation Management. Vanuit mijn afstudeerstage ben ik in het Marketing vak gerold. Na een tussenstop bij een ander bedrijf ben ik bij Professionals in Food aan de slag gegaan. Geen dag is hetzelfde maar elke dag vraagt creativiteit, oplettendheid en hard werken! Ik haal mijn voldoening uit het samen bedenken en uitwerken van originele of voor kandidaten behulpzame projecten, zoals ons sollicitatieboekje (heb jij hem al gratis gedownload?!).
 .
 

Zoek vacature