Opdrachtgevers

De levensmiddelenindustrie verandert continu. Voor ondernemers in de sector biedt dat een uitdaging: zij dienen processen in te richten binnen de geldende wet- en regelgeving en voldoende expertise in huis te hebben om daarnaast ook te innoveren op het gebied van product en proces. Professionals in Food ontzorgt haar opdrachtgevers hierbij zoveel mogelijk.

Daarbij treden we op als partner en streven we naar een relatie voor de lange termijn. Je kunt als opdrachtgever bij ons terecht met al je bezettingsvraagstukken. Wij lichten graag toe hoe we je van dienst kunnen zijn. Wij kennen zowel de NBBU cao als de wet- en regelgeving met betrekking tot de Wet Werk en Zekerheid. Hierdoor kunnen wij je goed informeren over de beste manier om nieuwe medewerkers aan te nemen.

Werving is bij Professionals in Food een continu proces en wij beschikken dan ook over een groot en actueel kandidatenbestand levensmiddelentechnologen, analisten, laboranten en procestechnici. Het ervaringsniveau van onze professionals varieert van starter tot senior manager. Daarnaast hebben wij ook buiten ons eigen bestand een sterk netwerk opgebouwd binnen de levensmiddelenindustrie waar wij onze food professionals weten te vinden, en zij ons.

De opties op een rij:

Nog vragen?

Bel of mail ons gerust! Wij vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Zoek vacature