Fitch

Fitch staat voor Fit en Match. Door gedrag en drijfveren van mensen concreet te maken, kun je ze verbinden met de uitdagingen en functies binnen een bedrijf. Met behulp van psychologische analyses en een consult brengt de Fitch Consultant dit in kaart.

Je eigen ontwikkeling

Ontwikkeling begint bij zelfreflectie. Wie ben jij? Wat zijn je sterke krachten? Waar liggen jouw uitdagingen? Een grondige kijk in de spiegel levert zelfinzicht op. Dit inzicht maakt het mogelijk om jezelf sterker te ontwikkelen. Waar liggen je waarden? Waar krijg jij energie van? Door je ontwikkeling te sturen in de richting van je waarden, kun je het optimale uit jezelf halen.

Fitch bij werving en selectie

Hoe pas jij in je functie? In de uitgebreide karakteranalyse gaat de Fitch Consultant in op wat de functie van je vraagt en in hoeverre jouw gedrag daarbij aansluit. De persoonlijke ontwikkelpunten komen hierbij naar boven. Medewerkers die goed op hun plek zitten, krijgen energie van wat ze doen. En die medewerkers zijn waardevol binnen het bedrijf.

Fitch Consultant bij Professionals in Food

Maxime Quax is onze gekwalificeerde Fitch Consultant. Hij maakt van de kandidaat een karakteranalyse op basis van het Fitch gedragsmodel. Tijdens het gesprek licht hij de uitkomsten van de analyse toe.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Zoek vacature